"Bu bir mizah organizasyonudur."

Her dönem faaliyetlerine etkin bir şekilde devam eden ve İTÜ öğrencilerine keyifli vakit geçirebilme olanağı sağlayan kulübümüz, İTÜ Kültür ve Sanat Birliği tarafından 2011-2012 yılının en aktif 3 kulübünden biri olarak seçilmiş ve ödüllendirilmiştir.

2016-2017 yılında yaptığı etkinlikler arasında aylık BeeComics mizah dergisini çıkarmak, skeç çalışmaları yapmak, karikatür atölyesi düzenlemek ve Mizahfest vardır. Kulüp, bir önceki yıl doğaçlama tiyatro atölyesi düzenlemiştir.

Kulüp odası İTÜ Makina Fakültesi'nde, yani Gümüşsuyu'nda yer almaktadır. Kapıdan girdiğinizde ve sola dönüp merdivenlerden indiğinizde karşınıza çıkan ilk kulüp odası Mizah Kulübü'nündür :)

İTÜ Mizah Kulübü mizahla ilgilenen, mizah üretmek isteyen her İTÜ'lüyü beklemektedir.